Головна  →  Оголошення  →  20 грудня 2023

Оголошення інвестиційних конкурсів

Конкурси, які не відбулись
  1.  «Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомляє про оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Реконструкція будівель/споруд комунального некомерційного підприємства «Олександрівська клінічна лікарня м. Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з будівництвом гаража (паркінгу) на вул. Шовковичній, 39/1 у Печерському районі» таким, що не відбувся».
  2. «Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомляє про оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування зони відпочинку біля озера «Віра», розташованого у Святошинському районі в межах м. Києва» таким, що не відбувся».
  3. «Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомляє про оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування мотузкового парку в парку «Юність» у Святошинському районі» таким, що не відбувся».
Оголошення нових конкурсів
  1. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування зони відпочинку біля озера «Віра», розташованого у Святошинському районі в межах м. Києва».

  2. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Реконструкція будівель/споруд комунального некомерційного підприємства «Олександрівська клінічна лікарня м. Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з будівництвом гаража (паркінгу) на вул. Шовковичній, 39/1 у Печерському районі».

  3. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування мотузкового парку в парку «Юність» у Святошинському районі».

  4. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування центру пляжного волейболу, пляжного футболу та інших пляжних видів спорту на острові Долобецький».

 

/content/2023invest.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»