Головна  →  Оголошення  →  24 липня 2023

Оголошення інвестиційних конкурсів

 
  1. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва закладу дошкільної освіти на вул. Мокрій, 7-а у Солом’янському районі».
  2. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва закладу дошкільної освіти на вул. Дмитрівській, 66 у Шевченківському районі».
  3. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування зони відпочинку біля озера «Віра», розташованого у Святошинському районі в межах м. Києва».
  4. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування тенісних кортів з технічною зоною у парку «Перемога».
  5. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Реконструкція будівель/споруд комунального некомерційного підприємства «Олександрівська клінічна лікарня м. Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з будівництвом гаража (паркінгу) на вул. Шовковичній, 39/1 у Печерському районі».
  6. «Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування мотузкового парку в парку «Юність» у Святошинському районі».

 

/content/2023invest.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»