Головна  →  Новини  →  12 квітня 2024

Видатки на виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2024–2026 роки в частині цього року збільшили на 2,5 млрд грн

Видатки на виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2024–2026 роки в частині цього року збільшили на 2,5 млрд грн

Для реалізації міських інфраструктурних проєктів за Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2024–2026 роки в частині цього року додатково направили 2,5 млрд грн. Таке рішення ухвалили під час засідання Київської міської ради. Про це повідомив Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Додаткові кошти спрямують на оплату за виконані роботи у 2023 році, будівництво укриттів і захисних споруд у закладах освіти та соціального захисту населення, створення умов для лікування, відновлення та реабілітації військовослужбовців, завершення робіт з обладнання опорних пунктів.

Зокрема, на лікування, відновлення та реабілітацію осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, додатково направили 432,9 млн грн.

На підготовку до нового опалювального сезону, зокрема, реконструкцію та капітальний ремонт теплових мереж, спрямують додаткові 490,9 млн грн. Для виконання робіт у житловому фонді столиці додатково направлять 527 млн грн. Кошти спрямують, зокрема, на реконструкцію та модернізацію ліфтового господарства, на забезпечення безбар’єрного доступу в житлових будинках та на відновлення житла, пошкодженого внаслідок воєнних дій.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»