Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

Міжнародний досвід реалізації інвестиційних проектів в галузі водопостачання та водовідведення

25 квітня 2018 в рамках проведення Міжнародної виставки обладнання і технологій для поводження з муніципальними та промисловими стічними водами «Waste Water Management 2018» представники Департаменту економіки та інвестицій ознайомились з досвідом реалізації проектів державно-приватного партнерства в галузі водопостачання та водовідведення регіонів України, програмами фінансування проектів, інвестиційними потребами галузі та шляхами залучення іноземних інвестицій. Виставка відбулась в ВКЦ Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33, м. Київ).

Понад 100 експертів зібралися в ТПП України, щоб обговорити питання реформування законодавства в сфері поводження з муніципальними та промисловими стічними водами, а також інвестиційні проекти регіонів України у сфері водопостачання та водовідведення.

На заході була представлена діяльність Європейського інвестиційного банку (EIB), Міжнародної фінансової корпорації (IFC), Північної Екологічної Фінансової Корпорації (NEFCO), Національного фонду охорони навколишнього середовища та управління водними ресурсами Польщі та інших установ та організацій щодо розробки та фінансування водних проектів в Україні.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»