КМДА Київська міська державна адміністрація


25 квітня 2018

Німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» поділилася з Києвом досвідом залучення інвестицій

23 квітня 2018 Департамент економіки та інвестицій спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва «GIZ» ГмбХ провів семінар на тему «Залучення інвестицій та сприяння економічному розвитку міста». У семінарі, який відбувся в приміщенні Київської міської державної адміністрації, взяли участь представники профільних структурних підрозділів.

Серед доповідачів німецької урядової компанії GIZ виступили: Матіас Брандт – керівник проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» та доктор Норберт Нойхауз, екс-віце-мер міста Трір у Німеччині.

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» створений в рамках міжурядової співпраці України та Німеччини. Метою проекту є розробка та впровадження концепцій інтегрованого розвитку Львова, Чернівців, Вінниці, Житомира, Полтави та Подільського району в Києві з урахуванням потреб усіх провідних сфер міського життя.

Семінаром охоплювалися питання сприяння інтегрованому розвитку міста із залученням громадськості, стратегічного консалтингу, підготовки інвестиційних проектів з урахуванням інфраструктурної спроможності міста та інвестиційної привабливості, практичних порад з управління ризиками, можливостей кластерів знань для розвитку територій тощо.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.