Головна  →  Оголошення  →  6 липня 2017

До уваги експортерів!

Оголошено відбір українських підприємств для участі у Програмі підтримки експорту до Канади UCANEXPORT

 Канадсько-український проект підтримки та інвестицій (CUTIS) оголосив відбір українських підприємств малого і середнього бізнесу для участі у Програмі підтримки експорту до Канади U CAN EXPORT. Заявки приймаються до 16 липня.

До участі запрошуються підприємства, що проводять свою діяльність у  таких секторах: ІТ-послуги, одяг, взуття, меблі, шоколад та кондитерські вироби.

Програма розрахована на 3 роки та впроваджуватиметься проектом CUTIS у партнерстві з Офісом просування експорту при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі.   

У рамках комплексної підтримки передбачене співфінансування участі підприємств у профільних виставках та інших маркетингових заходах у Канаді та США, індивідуальна консультаційна підтримка підприємств досвідченими галузевими консультантами з Канади та України з питань доступу та просування на канадському ринку, організація бізнес-зустрічей з потенційними замовниками в Канаді, організація торговельних місій до Канади та співфінансування участі підприємств у них, а також доступ до навчальних програм та матеріалів.

Для участі у конкурсному відборі, підприємства мають відповідати наступним вимогам:

бути зареєстрованим в Україні та не перебувати у процесі банкрутства або ліквідації;

бути виробником одягу, взуття, меблів, шоколаду та кондитерських виробів або надавачем ІТ-послуг;

мати до 500 офіційно зареєстрованих працівників;

мати досвід експорту/постачання продукції до торговельних мереж (без обмежень за обсягом) AБО обсяги реалізації в Україні понад 5 млн грн. на рік;

частка громадян України серед кінцевих бенефіціарних власників підприємства має бути не меншою за 50%;

бути готовим до співфінансування витрат на участь у виставках, торговельних місіях, інших маркетингових заходах у Канаді чи США;

володіти англійською мовою для комунікації з замовниками, партнерами, консультантами в Канаді чи США.

Компанії, що відповідають критеріям наведеним вище, та бажають взяти участь у програмі U CAN EXPORT мають заповнити заявку за посиланням http://bit.ly/UCANexport.   

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»