Головна  →  Новини  →  5 травня 2017

Місто Київ представив інвестиційні проекти на міжнародній виставці нерухомості МІРІМ-2017

Місто Київ представив інвестиційні проекти на міжнародній  виставці нерухомості МІРІМ-2017

Делегація міста Києва взяла участь у міжнародній виставці нерухомості MIPIM-2017, яка проходила з 14 по 17 березня у м.Канни, Французька Республіка.

MIPIM є однією з найбільших та авторитетніших міжнародних виставок нерухомості у світі. Цього року у ній взяли  участь 24 200 делегатів, серед яких 5000 інвесторів, представники влади, фінансових інституцій, девелопери та  архітектори. На MIPIM було представлено понад 1000 проектів у житловому будівництві, спортивній, комерційній, промисловій та логістичній нерухомості.

Київський міський голова особисто презентував інвестиційний потенціал Києва на офіційному відкритті стенду української столиці  на виставці. В. Кличко представив перспективні для інвестування проекти, серед яких:  будівництво cміттєпереробного заводу,  проекти в сфері транспорту та паркування, модернізації вуличного освітлення, створення індустріального парку «Київська бізнес-гавань» та інші.

У рамках проведення виставки Київ отримав нагороду у рейтингу видання Foreign Direct Investment Magazine «Global cities of the future 2016-2017» у номінації «Сoast effectiveness»

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»