Про проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2017 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в м. Києві

Регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в м. Києві, оголошує конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2017 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві (далі – Конкурс).

Метою Конкурсу є підготовка, проведення оцінки та відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві.

Інвестиційні програми і проекти, які пропонуються для участі у конкурсі, повинні відповідати умовам та критеріям, передбаченим Постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку».

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році передбачено на фінансування програм (проектів), які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

У конкурсному відборі можуть брати участь інвестиційні програми і проекти комунальної форми власності, підготовлені структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації") та районними в місті Києві державними адміністраціями (далі – Заявники).

Перелік документів, які подаються для участі у Конкурсі та відповідні форми затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01 квітня 2016 року № 80 «Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24 квітня 2015 року № 80».

Документи для участі у Конкурсі підписуються керівником Заявника та подаються до Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, каб. 606) в паперовому та електронному вигляді на електронну адресу [email protected].

Крім того, електронні форми документів заповнюються на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Прийом пропозицій для конкурсного відбору на 2017 рік триватиме з 22 вересня до 21 жовтня 2016 року.

Додаткова інформація за тел. (044) 202-76-68, 202-72-64, 202-72-97.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста»